lørdag 13. desember 2008

JULEKJOLE, JULEKORT, JULEBABY, JULEKONSERT, JULEPOLITI, JULETRE, JULEKRANS, JULEGAVER & KRUMKAKER...

JULE-DITT-OG-DATT.......
En typisk 3.advents-helg ser omtrent slik ut:

JULEKJOLE: Er faktisk ganske fornøyd med denne fotside julekjolen jeg har fått kjøpt meg. 

JULEKORT: De siste julekortene er nå skrevet og forseglet med gammeldags seil-stempel. 120 kort er nå på vei ut i de 1000 (120) hjem.....

JULEBABY: Tro det eller ei men jeg har blitt (fille-)TANTE i dag!!! Min skjønne niese Camilla fikk en gutt i formiddag. Det vil altså si at jeg har en søster som har blitt bestemor, og ikke minst en mor som er oldemor!!!! Det er jo helt villt! Gratulerer så masse med prinsen!

JULEKONSERT: I morgen skal koret mitt (Kristiansand Tweens) være med på årets juleforestilling i Filla. I dag har vi hatt generalprøve. Gleder oss veldig... Velkommen på konsert kl.13.00! 

JULEPOLITI: Etter torsdagens traumatiske radar-møte var jeg ikke spesielt høy i hatten da
jeg i dag var millimeter fra å bli vinket inn i kontroll igjen!! Heldigvis lot de meg kjøre forbi, men jeg sier det bare.... de kjeder seg inne om dagen politi-guttene og jentene.... pass dere, og KJØR FORSIKTIG! 

JULETRE: Juletreet skal kjøpes i morgen. Det blir edelgran som vanlig.... Ikke at vi               nødvendigvis må ha juletreet i hus allerede nå, men jeg trenger de nederste grenene til noe pynt jeg skal lage... :-)

JULEKRANS: I dag har jeg og brødkniven vært på skogtur. Følte meg ikke spesielt lur der jeg kom med deeen laaange kniven, men det var det jeg fant i farta. Skulle finne et lite grantre som skulle stå ved inngangspartiet med lys på. Problemet var bare at der jeg gikk var det bare furu.... Hrmf! Fant isteden noen pinner det blir krans av i morgen...

JULEGAVER: Nå er besteforeldrenes julegaver i hus også! Siden de alle sammen bor så langt unna, får Postmann Pat de med seg i morgen. Nå kan de bare glede seg! 

KRUMKAKER: er Sarahs favoritt. Derfor hiver vi oss på jernet i morgen etter konserten og 
lager opp noen. Har en oppskrift etter farmor som er knallgod! 

RIKTIG GOD LØRDAGSKVELD! 


4 kommentarer:

KuleKristin sa...

Så utrolig flink du er, både til å gjøre alle forbredelser OG til å treffe på julepolitiet ;-) Så koselig å høre med Camilla da! Morro.. Nå skal jeg legge meg, og enda en dag på sofaen (Eller rettelse: Dan har bært ned seng til meg i stua) er over. Takk for mange gode tips, de skal jeg ta med meg inn i morgendagen! Stor klem

Ramme alvor sa...

Her går det unna. Ser ut til at de får mykje gjort :) Julepolitioverraskelsen var litt sur, men ellers les eg meg fram til ein fin familie i godt driv inn mot jul. Eg likte rådet ditt, tek det med meg vidare og unngår to små slag til før jul :)

Ynskjer deg ein framifrå laurdag!
Britt

A home far away sa...

Wow vilken läcker julkjol du har!


Kram Gunilla i Singapore

Dan Aksel Jacobsen sa...

Nå blir du sexy... eller du er jo det fra før altså...